Logo does not appear

Posted: May 20, 2018 at 9:10 PM Quote #204563
Hi,

I've uploaded the logo many times, JPG, PNG, it doesn't matter, just shows as a broken link.  The theme also appears to be broken, the phone doesn't display, however I get the two alternating dots.   It was working earlier, I tried uploading a new logo and that's when things went south.

Not that I think this matters, but I did not load any sample data.

Any idea what to do to fix this?

Thanks,
Glenn
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
Posted: May 21, 2018 at 7:04 AM Quote #204591
Glenn

Can you share the URL for your site?
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
A2Hosting Liaison
Posted: May 21, 2018 at 7:55 AM Quote #204592
If you are using a 3rd party theme then I would suggest you to contact the theme provider directly.
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
A2Hosting Liaison
Posted: May 22, 2018 at 7:47 PM Quote #204670
It's the default theme, all I have done is add a bunch of categories and some minor customization, such as deleting the default logo and adding my own.
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
Posted: May 22, 2018 at 7:47 PM Quote #204671
Yes, the URL for my site, is https://www.naturalninefishing.com/store

Thank you,
Glenn
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
Posted: May 22, 2018 at 8:18 PM Quote #204672
GMH1057 wrote:
Yes, the URL for my site, is https://www.naturalninefishing.com/store

Thank you,
Glenn


Your logo's url is https://www.naturalninefishing.com/store/Store/images/thumbs/0000008.png.
It should be https://www.naturalninefishing.com/Store/images/thumbs/0000008.png.

You have duplicated /store/Store/ in your logo's url.
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
ima9ines.com - Let's contribute to the community :)

Kind Regards,
Tuấn Đỗ (ima9ines)

Skype support account - tuan_da2

FREE plugins
http://ima9ines.com/en/nopcommerce-plugins-free
http://www.nopcommerce.com/marketplace.aspx?vendor=61573
Posted: May 22, 2018 at 9:50 PM Quote #204673
Hi -- I'm running this in a virtual directory under the main URL.  I found a fix for duplicate virtual directories showing up and applied it.  However, it's still not working and appears the fix did not work. This is what I have for the code in nop.services MessageTokenProvider.cs:

BTW - I'm running 4.0...

        protected virtual string GetStoreUrl(int storeId = 0, bool removeTailingSlash = true)
        {
            var store = _storeService.GetStoreById(storeId) ?? _storeContext.CurrentStore;

            if (store == null)
                throw new Exception("No store could be loaded");

            var url = store.Url;
            if (string.IsNullOrEmpty(url))
                throw new Exception("URL cannot be null");

            var storeUrl = WebUtility.UrlDecode(store.Url.TrimEnd('/'));   // added - GMH

            if (url.EndsWith("/"))
                url = url.Remove(url.Length - 1);

            return $"{storeUrl}{url}";   //  updated - GMH
        }
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
Posted: May 22, 2018 at 10:21 PM Quote #204674
I grabbed the latest fix from github for 2833, and I still have the same problem.  I replaced the entire copy of MessageTokenProvider.cs from github.  I am not sure why this is happening.  I've even tried removing the /store from the store settings under config without any difference.

Not sure what to try next...

Thank you,
Glenn
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
Posted: May 22, 2018 at 10:30 PM Quote #204675
OK -- So the fix from github does work, I must of had some stuff left over in the cache.  All is working perfectly now...

Thank you,
Glenn
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
Posted: May 24, 2018 at 5:04 AM Quote #204768
GMH1057 wrote:
OK -- So the fix from github does work, I must of had some stuff left over in the cache.  All is working perfectly now...

Thank you,
Glenn


That is great!
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
A2Hosting Liaison
Premium support services
  • Dedicated premium support services provided by core developers are intended for persons who run mission critical websites, work on projects with tight deadlines, or want to get dedicated support.
Professional services
  • Want to open a new store? Want to take your store to the next level? Need a custom extension? We can customize nopCommerce to fit your store perfectly. Request a quote to get started.