ALIPAY PAYMENT MODULE 4.1 can't be used in Chinese language state

1 year ago
ALIPAY PAYMENT MODULE  4.1  can't be used in Chinese  language  state




internal string GetMD5(string input)
        {
            var md5 = new MD5CryptoServiceProvider();
            var t = md5.ComputeHash(Encoding.GetEncoding(InputCharset).GetBytes(input));
            var sb = new StringBuilder(32);

            foreach (var b in t)
            {
                sb.AppendFormat("{0:x}", b);
                //  sb.AppendFormat("{0:X}", b);
            }

            return sb.ToString();
        }


1 year ago
Did it work fine for 4.00?

Could you please provide more info? What error are getting?
1 year ago
4.0 is ok.

调试错误,请回到请求来源地,重新发起请求。
错误代码 ILLEGAL_SIGN
说明:如果您不是因为本接口集成调试而看见该错误提醒,请联系本次请求来源网站,本错误属于网站集成接口的错误。
问题没解决?搜索找答案,或者向网友提问。


Actually, the order has been completed. Is it a coding problem?   Can't work in the Chinese language?
1 year ago
Please specify where you get an error?

How long have you tested version 4.00?
1 year ago
4.1,Update the latest version of the browser。  ALIPAY PAYMENT MODULE 4.1   Work is very good。But not all browsers are up to date
1 year ago
I have a question about Nopcommerce Alipay 4.0 Plugin created by Nopcommerce Team.
https://www.nopcommerce.com/p/963/alipay-payment-module-china.aspx
When I checked the source code, it is only for Domestic Alipay Users.

The alipay account I applied for is global.alipay.com
I updated alipayNotifyUrl and Post url here

In AliPayPaymentProcessor.cs
LINE 27-28
private const string ShowUrl = "http://global.alipay.com/";
        private const string Service = "create_forex_trade";

Line 134-139
  var post = new RemotePost
            {
                FormName = "alipaysubmit",
                Url = "https://intlmapi.alipay.com/gateway.do?_input_charset=utf-8",
                Method = "POST"
            };

In PaymentAliPayController.cs
LINE 114
            var alipayNotifyUrl = $"https://intlmapi.alipay.com/gateway.do?service=notify_verify&partner={partner}&notify_id={model.Form["notify_id"]}";

After I rebuilt the plugin and tested it, it shows "ILLEGAL_SIGN"

Can anyone please help?

Thanks