Admin Login

9 years ago
I am using 2.20.  Just a few days ago my admin account stopped working.  I tried creating a new password and the new password doesnt work either.  I just get the validation error: Login was unsuccessful. Please correct the errors and try again. •The credentials provided is incorrect

Another weird thing is that some other accounts that were registered before this happened have stopped working too.  But if I register a new account, that one works fine.  The main priority right now is getting my admin account working again.
9 years ago
Please double check the passwordformat and that the users are active
9 years ago
How do I check that the users are active?
9 years ago
adamBPT wrote:
How do I check that the users are active?

Check the database
9 years ago
[email protected] wrote:
How do I check that the users are active?
Check the database

The guy who developed the site said the version he chose doesn't use a database.  Does that seem accurate or do all versions use a database?
9 years ago
All versions use database. I presume that you entered wrong credentials or somebody hacked your site.  Follow the next steps in order to reset your password
1. Go to your database
2. Open [Customer] table
3. Find you admin record (most probably its ID is 1)
4. Set its [Password] property to '123' and [PasswordFormat] to 0
5. Login using your email and new password '123' (entered in the previous step)
6. Change your password (so it's hashed/encrypted again)

P.S. You need sql server management studio in order to complete first 4 steps
9 years ago
Thank you for that information.  That makes sense to me but the thing is, I can't find the database that I'm using.  In the files of the NoSource download, is there somewhere that tells me my connection string?
9 years ago
adamBPT wrote:
Thank you for that information.  That makes sense to me but the thing is, I can't find the database that I'm using.  In the files of the NoSource download, is there somewhere that tells me my connection string?

In the app_data, check the settings.txt file
9 years ago
I did that but it doesn't give me a username/password.
9 years ago
adamBPT wrote:
I did that but it doesn't give me a username/password.

Then what do you have? Integrated?