.cshtml contents didn't show

4 months ago
Hi All
This is my code to show the configuration of the custom plugin. Only content of <h> was shown, another component didn't show. What am I missing?
Use nopCommerce 4.40

*View
https://ibb.co/WP3dyyW
*Admin function
https://ibb.co/ZTYJc2S
*Router
https://ibb.co/12vSvGX

Thank you,
4 months ago
you do something wrong with route. Please check Avalara plugin.

4 months ago
rk.menon wrote:
you do something wrong with route. Please check Avalara plugin.




What's wrong? I was write a correct controller and function
4 months ago
S-a-A wrote:
*View https://ibb.co/WP3dyyW

Defines "SomethingPayment"

S-a-A wrote:
*Router https://ibb.co/12vSvGX

Defines "PaymentSomethingPayment"
4 months ago
S-a-A wrote:
Only content of <h> was shown

What do you mean by this. There is no <h> at your snap shot. Do you mean h3?
Give snap shot of controller's name and top annotation. May be it's related to area=admin or anti forgery token.
Is your controller's action method is get method or post method?
From where do you call your controller's action method? Give snap shot of that
4 months ago
rk.menon wrote:
Only content of <h> was shown
What do you mean by this. There is no <h> at your snap shot. Do you mean h3?
Give snap shot of controller's name and top annotation. May be it's related to area=admin or anti forgery token.
Is your controller's action method is get method or post method?
From where do you call your controller's action method? Give snap shot of that


Yes, I mean h3.
I was sending files in private messages. Could be check it, please
4 months ago
Yidna wrote:
*View https://ibb.co/WP3dyyW
Defines "SomethingPayment"

*Router https://ibb.co/12vSvGX
Defines "PaymentSomethingPayment"


I was doing that.
4 months ago
I was saying they are different - should be the same
4 months ago
S-a-A wrote:

I was sending files in private messages. Could be check it, please

I will check that.
Quick suggestions:
1. Import your model namespace by using --- to your configure page ( may be missing –ViewStart.cshtml at output directory)
2. Check your browser console is there any error or not. Also check dom of configure page by inspacting browser
4 months ago
Problem Solved.
I forgot to add _ViewImports.cshtml to the project file

Thank you all for your support
Best Regards,