Delay while posting in forum

Posted: September 17, 2018 at 12:16 AM Quote #212005
Sometimes it happens that when you are posting on forum, and you click Submit button, it doesn't immediately responds, so user clicks the submit button multiple times thinking that it is not working (when in fact each click is posting the data to server), thus creating duplicate posts for the same content. I think the button should be disabled once clicked, to avoid duplicates.

Regards,
Anshul
This post/answer is useful
1
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
nopCommerce enthusiasts since 3.10
nopCommerce themes & plugins available @ https://www.roastedbytes.com
Posted: September 17, 2018 at 12:26 AM Quote #212007
yes true , because it happen with me 2 or 3 times , while submit it shown me error but meanwhile the request already send in background
This post/answer is useful
0
This post/answer is not useful

Please login or register
to vote for this post.

(click on this box to dismiss)
Please vote for my comment if it is helpful for you.

Thank You
Ilyas Patel
Premium support services
  • Dedicated premium support services provided by core developers are intended for persons who run mission critical websites, work on projects with tight deadlines, or want to get dedicated support.
Professional services
  • Want to open a new store? Want to take your store to the next level? Need a custom extension? We can customize nopCommerce to fit your store perfectly. Request a quote to get started.