USPS making breaking changes

8 years ago
Where would I look for a compiled 2.65 plugin fix for this issue. I don't have VS2010 (or any other micro$oft dreck for that matter).

Thanks in Advance.
.-=gp=-.
8 years ago
Someone would have to complie it for you
8 years ago
We are experiencing this issue as well and need to know who can fix this for us.

We hired a .NET expert to install and configure our NOPCommerce cart a year ago, and it's using 2.60 with a custom theme created. I believe he did he source code install, but he is nowhere to be found and we need to figure out how to fix this since we don't have the original source he was using for the website/cart.

Is there anything already compiled with the fix to the TM and R string of characters showing up on USPS shipping that we can simply FTP up to the website to replace, that somebody can provide us?
7 years ago
I have made available (for free) the compiled version of the fix for versions 2.8 and 2.6 on my web site at http://www.Effective-Systems.net

I will also have the 2.65 version available soon.

I also just did the upload to NopCommerce for their approval, so I hope these will be listed in the extensions.
7 years ago
mbalog wrote:
I also just did the upload to NopCommerce for their approval, so I hope these will be listed in the extensions.

Thanks a lot. But extensions section is for new plugins. It's not for bug fixing. Let people download the plugin from http://www.Effective-Systems.net. Thanks again
7 years ago
Can you post a fix for Nop 2.30? Same issue: <sup>®</sup>

thanks
7 years ago
Sure, I'll put it on my "to do" list! Can't promise when it'll be done ... Currently working on my Authorize.Net SIM plugin for V3.0 and beyond!
7 years ago
mbalog wrote:
Sure, I'll put it on my "to do" list! Can't promise when it'll be done ... Currently working on my Authorize.Net SIM plugin for V3.0 and beyond!


Great post it here or pm me when you figure it out. thanks
7 years ago
nmmhi wrote:
Sure, I'll put it on my "to do" list! Can't promise when it'll be done ... Currently working on my Authorize.Net SIM plugin for V3.0 and beyond!

Great post it here or pm me when you figure it out. thanks


Any progress on this? Just wondering...
7 years ago
Just put it on my site this evening. http://www.Effective-Systems.net. Compiling it under 2.3 with MVC 4 installed was a little tricky! Let me know how it goes.